i

Uw instituut voor gelaatsverzorging

Schoonheidssalon Ann is een echte oase van rust. En dat merkt u ook wanneer u bij ons langskomt voor een lichaamsverzorging of gelaatsverzorging in Westerlo. Wij voeren alle soorten gelaatsverzorgingen uit en ook deugddoende massages en peelings voor het lichaam!

Voor alle mannen en vrouwen

Omdat de menselijke huid bij iedereen verschillend is, houden wij daar tijdens onze behandelingen steevast rekening mee: elke gelaatsverzorging is dus speciaal aangepast aan uw type huid. Zowel bij vrouwen als bij mannen zorgt deze specifieke aandacht op maat telkens weer het gewenste resultaat.

Ook onze massages en peelings in het kader van lichaamsverzorging zijn steeds aangepast aan uw specifieke wensen. Bovendien geven we u met veel plezier deskundig advies en uitleg over diverse behandelingsmogelijkheden in ons schoonheidssalon en maken we uw verblijf zo goed mogelijk naar wens.

Subliem resultaat dankzij Decléor

Voor het uitvoeren van gelaatsverzorging en lichaamsverzorging doen wij een beroep op het gerenommeerde merk Decléor, dat bekend staat voor haar pure weldaad voor uw lichaam en gelaat. En dat verschil merkt u in een zijdezachte, gehydrateerde en prachtig verzorgde huid.

Gunt u uzelf af en toe de luxe van rust, ontspanning en verzorging? Neem dan snel contact op met ons schoonheidssalon in Westerlo.