i

Klassieke ontharing en suikerontharing

Ontsierende haren in het gezicht, onder de oksels, op de benen of in de bikinilijn zorgen er al snel voor dat u zich minder verzorgd en zelfs onzeker gaat voelen. Maak daarom een afspraak bij Schoonheidssalon Ann in Westerlo en geniet binnen de kortste keren van een heerlijk zacht, onthaard lichaam.

Harsontharing voor lichaam en gelaat

Om uw lichaam en gelaat te ontharen maken we gebruik van speciale hars van hoge kwaliteit, die zelfs voor personen met een gevoelige huid goed te verdragen is. Bovendien kan er ook gewerkt worden met filmhars voor ontharingen van het volledige lichaam.

Omdat deze methode van ontharen snel verloopt en uw lichaam uitstekend gehydrateerd wordt dankzij de kwalitatieve huidverzorgingsproducten, wandelt u tot in de puntjes verzorgd en met een goed gevoel weer bij ons buiten.

Zachte ontharing voor gevoelige huid

Heeft uw huid echt veel extra aandacht en zorg nodig? Dan is een suikerontharing meer iets voor u: in tijden van weleer werd deze techniek veel gebruikt en momenteel is ze aan een nieuwe opmars bezig. Bij suikerontharing wordt een suikerpasta, bij ons van het merk Royx Pro, gebruikt voor lichaam en gelaat. De haartjes blijven na de ontharing langer weg en uw huid is minder rood en geïrriteerd. Omdat deze ontharingsmethode 100% natuurlijk is, is het risico op allergische reacties uitgesloten.

Wil u meer weten over het laten uitvoeren van een suikerontharing in Westerlo of wil u graag onmiddellijk een afspraak maken voor uw verzorgingsmoment? Neem dan contact met ons op!